Schoonheidsspecialiste Hoofddorp

Schoonheidsspecialiste bij Golden Touch in Hoofddorp

Bij de schoonheidsspecialiste van Golden Touch in Hoofddorp is uw huid in goede handen. We laten uw huid weer stralen van gezondheid en zorgen daarbij voor een prachtige uitstraling. Hoewel we onze huid dagelijks voorzien van een goede verzorging, kan deze toch door invloeden van buitenaf beschadigd of geïrriteerd raken. In dat geval is een specialistische schoonheidsbehandeling aan te bevelen.

Dit zorgt ervoor dat uw huid diep wordt gereinigd en gevoed. Op deze manier krijgt uw huid haar natuurlijke uitstraling weer terug. Bij de schoonheidsspecialiste van Golden Touch in Hoofddorp bent u daarom aan het juiste adres voor diverse soorten gezichtsbehandelingen. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van onzuiverheden, het aanbrengen van een diepte masker of een peeling met gezichtsmassage.

In de salon van Golden Touch in Hoofddorp maken we dan ook uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Hoofddorp? In onze salon bent u van harte welkom voor diverse gezichtsbehandelingen die de gezondheid van uw huid herstelt. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor één van onze schoonheidsbehandelingen.

 

Gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste in Hoofddorp

Als uw huid wel wat extra aandacht kan gebruiken, is het fijn als u kunt vertrouwen op een vakbekwame schoonheidsspecialiste. Bij Golden Touch in Hoofddorp bent u daarom van harte welkom. Onze huid kan door toedoen van verschillende factoren uit balans raken. Hierdoor voelt uw huid droog en trekkerig aan, of ontstaan er rode vlekken in het gezicht.

De schoonheidsspecialiste van Golden Touch in Hoofddorp is gespecialiseerd in het toepassen van diverse gezichtsbehandelingen om de hydratatie van uw huid te herstellen. Hierdoor worden niet alleen onzuiverheden aangepakt, maar wordt de huid ook optimaal gevoed en herstelt. Hierdoor krijgt uw huid zijn herstellende vermogen terug, en straalt deze als nooit tevoren. In onze salon kunt u daarom kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen.

Uiteraard maken we hierbij alleen gebruik van de beste natuurlijk beauty producten die een bijdrage leveren aan de gezondheid van uw huid. Of dit nu gaat om een weldadig masker, een dieptereiniging of een scrub behandeling. Een gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste van Golden Touch in Hoofddorp staat garant voor een optimaal resultaat en een gezond glanzende huid.

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren

als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven . Wees er snel bij want vol = vol !!

Openingstijden

   
Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00

Golden Touch Beauty & Massage

Kruisweg 963
2132 CD  HOOFDDORP

Tel: 023-5830013
Mobiel: 06-15551532