Over ons

Wij een Thaise massagesalon in Hoofddorp waar iedere dag professionele Thaise massages zonder enige vorm van erotiek. De massages worden uitgevoerd door klantvriendelijke Thaise medewerksters met jarenlange ervaring. U kan ook bij ons andere diensten laten behandelen zoals : Wimpers extension , wimpers / wenkbrauwen verven , gezicht behandelingen waaruit u kan kiezen Basic , Deluxe en Premium gezicht behandeling , voetmassage , pedicure en manicure. Gemiddeld zijn er dagelijks 4 dames aanwezig.

Wij zitten in het centrum van Hoofddorp en zijn 7 dagen in de week geopend.

In tegenstelling tot vele salons hebben wij een transparante zaak met een frisse uitstraling gecreëerd waarbij kwaliteit voorop staat en u zich enigszins in Thailand waant. Behalve dat u bij ons kunt kiezen voor de reguliere Thaise massages zijn wij met name gericht op klanten met (specifieke) klachten.

Na een oriënterend gesprek proberen wij de vinger op de zere plek te leggen en passen onze behandeling hierop aan.
Als u tevreden bent zijn wij dat ook. U kunt ook samen met uw partner een massage nemen

Komt u gerust eens langs en maak een afspraak.

Mijn naam is Sathaka Bischot, 39 jaar oud en afkomstig uit Thailand. In 2002 heb ik mijn diploma behaald als professioneel Thaise masseuse en toepassen van Spa en Beauty. In 2003 ben ik in Thailand een eigen beautysalon begonnen en gaf hier met mijn personeel professionele Thaise massage en daarnaast ook gezichtsmassage, pedicure, manicure en wimpers verlengen.

Sinds 2009 ben ik woonachtig in Nederland en heb voor diverse massagesalons gewerkt om ook hier voldoende kennis en ervaring op te doen. Nu is de kans gekomen om weer voor mijzelf te beginnen in Hoofddorp, waarbij ik een bestaande salon zal overnemen.

Bij ons werken 3 a 4 werknemers , die allemaal getraind zijn om uw klachten te laten verdwijnen of om juist een heerlijke ontspanningsmassage te geven.

Waarom wij ?
Naast het geven van traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage en hotstone massage kunnen mensen ook bij ons terecht voor andere diensten zoals gezichtsmassage, pedicure, manicure en wimpers verlengen. Onze mensen zijn allemaal getraind om u tel aten ontspannen en ook op professionele wijze uw klachten weg te nemen.

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren , als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven .
Wees er snel bij want vol = vol !!
  

Openingstijden

   
Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00

Golden Touch Beauty & Massage

Kruisweg 963
2132 CD  HOOFDDORP

Tel: 023-5830013
Mobiel: 06-15551532