Massage Hoofddorp

Massage bij Golden Touch in Hoofddorp

Voor een weldadige massage bent u bij Golden Touch Beauty & Massage in Hoofddorp aan het juiste adres. Vanuit onze professionele salon verzorgen we diverse soorten massages die een ontspannende uitwerking hebben op zowel lichaam als geest. De massages van Golden Touch in Hoofddorp zijn toe te passen voor verschillende fysieke en mentale klachten. Maar, ook als u lichamelijke spanningen ervaart in uw lichaam door toedoen van stress heeft een massage een kalmerende uitwerking.

massage hoofddorp

Beauty & Massagesalon Golden Touch in Hoofddorp is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse soorten massages. Hierbij kunt u denken aan ontspanningsmassages, nek en rugmassages, Thaise massages en hotstone massages. Ook voor effectieve sport massages staan we graag voor u klaar. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de bloedsomloop gestimuleerd en het lichaam voorzien van nieuwe energie.

Door de toepassing van Thaise massage kan er tevens worden ingewerkt op het lymfesysteem. Hierdoor worden de weefsels in uw huid weer voorzien van elasticiteit, waardoor de bloedcirculatie verbeterd en lichamelijke en geestelijke klachten afnemen. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijnen, depressies en nek- schouder en rugklachten.

 

Massage tijdens de zwangerschap bij Golden Touch in Hoofddorp

Ook tijdens de zwangerschapsperiode heeft een massage een verlichtende en stimulerende uitwerking op het lichaam. Zeker in de laatste maanden verandert het lichaam in snel tempo. Hierdoor kunnen er allerlei lichamelijke ongemakken ontstaan. Hierbij kunt u denken aan spierkramp, rugklachten en schouderproblemen. Aan de hand van een zwangerschap massage van Golden Touch in Hoofddorp worden blokkades opgeheven waardoor u zich weer energieker en fitter gaat voelen.

Ook als u in de eerste maanden van de zwangerschap last heeft van misselijkheid, is massage prima toe te passen. Het ontspant de geest en brengt het lichaam tot rust. Ook voor sportmassages bent u bij ons van harte welkom. Deze zijn zowel voor als na een inspanning toe te passen en zorgen ervoor dat uw spieren sneller herstellen. Tevens wordt de kans op een sportblessure met een massage van Golden Touch in Hoofddorp aanzienlijke verkleind.

Ook voor hoofdmassages, Thaise olie massages en aroma massages bent u bij ons van harte welkom. Wilt u liever een behandeling ondergaan samen met uw partner? Ook dat is mogelijk met de duo massage van Golden Touch in Hoofddorp. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak in onze salon.

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren

als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven . Wees er snel bij want vol = vol !!

Openingstijden

   
Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00

Golden Touch Beauty & Massage

Kruisweg 963
2132 CD  HOOFDDORP

Tel: 023-5830013
Mobiel: 06-15551532